Direktlänk till inlägg 20 mars 2017

Hur mycket kan man få ogjort på en dag?

Av Anniqa - 20 mars 2017 21:50

Jag har ett hopplöst behov av att dela med mej av små som stora saker som händer mej och eftersom det mest händer småsaker så kan man hinna med väldigt många saker på en dag ibland och då blir det ett jädra statusuppdaterande på Facebook. Jag har full förståelse för att detta kan upplevas som tramsigt och flamsigt men vad gör man när man liksom bara inte kan låta bli att slänga upp en bild eller en liten filmsnutt då och då?


Idag har det hänt väldigt väldigt lite.


Saken är den att jag har svinmycket att göra och har haft det under en längre tid och vad händer då? Jo, jag vill liksom inte göra nåt. Samtidigt blir jag sjukt rastlös och börjar på med en miljard småsaker. Här kommer exempel på vad jag inte fått gjort idag:


Förmiddan sprang iväg och sen masserade jag lite på eftermiddan. När jag väntade på att den näst sista kunden kvicknade till kom jag på att jag skulle ta och sy lite vetevärmare! Det har jag tänkt gjort jättelänge men inte haft tid. Nu vorde det bra att få det gjort så jag kan sälja dem på mässa i helgen och nästa helg.Den sista kunden började prata om att basta och då kom jag på att jag minsann skulle ta och basta i kväll! Det tar ju en stund innan bastun blir varm och jag var lite kulen så det blev en dusch istället. Innan jag skulle sätta igång och sy.

Kom på att jag skulle koka två sorters läppcerat först bara men kom av mej och började leta efter själva veken som man har till ljus eftersom jag kom på att jag kanske skulle ta och göra lite bivaxljus och ha med mej på mässorna nu före påsk... Hittade inte veken så det blev inga ljus.


Skulle plocka ur diskmaskinen i kokrummet men då vad alla nydiskade hinkar fortfarande väldigt blöta så de fick stå kvar och då kunde jag inte heller stoppa i ny disk. Kom på att jag nog skulle tvätta en vittvätt så jag böjrade stoppa in lakan och vita handdukar från massagen. Det var inte så mycket vittvätt så jag rev ur tvätten igen och började stoppa in kulörtvätt. Sen började jag tänka på hur jobbigt det är att flytta över den tvättade tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren så jag rev ur tvätten igen. Kan ju tvätta i morgon istället... Helt otroligt tramsigt!


Ledsnade på tanken att göra cerat och glömde att jag tänkt sy så jag satte mej på kontoret för att leta fram ett papper som jag letat i en vecka. Vill verkligen hitta det där pappret så jag kan lämta iväg hela februaripärmen till rara jäntan som sköter om mina papperspärmar så jag inte hamnar i finkan. Det är svårt för henne att rädda mej från finkan när hon inte får några papper.


Mitt i letandet efter det jävla pappret började jag kolla på olika alternativ för webbshop eftersom min webbshop ser för taskig ut. Jag blir inte klok på det där och har letat flera ggr tidigare och det slutar med att jag har kvar i min fula shop som jag får be om ursäkt för och så började jag fixa med en affisch istället. I publisher. Jag har bara A4 papper hemma och tror inte jag kan skriva ut nåt större heller med min skrivare så nu blir det ett sånt där klipp och tejpa ihop event av det hela. En affisch lagom till en gatupratare har jag nu fast i nio delar. Tänkte tejpa ihop den men kom på att jag kanske skulle ta och göra lite fruktsallad istället.


Knep å knåp... Affischen är ungefär lika splittrad som den som gjort den!

Hackad ihop en fruktsallad och ville ha vispad grädde men ville inte dra ner en stor buke och gräddvispen så jag rev fram en sån där shaker. Har för mej att jag varit på nåt Tupperwareparty där det skakades grädde i en sån. Jag skakade och skakade och skakade och skakade och sen tog jag fram gräddvispen och en slickepott för att få ur den lilla mängd grädde som jag åstadkommit. Satte mej vid datorn med det smaskiga och drällde grädde över hela kläderna. 


Skrev ut några fakturor och lyckdes packa några paket innan jag kom på att man kanske skulle ta och börja blogga igen... 


Det sista jag tänkte innan jag började skriva ihop det här tramset var att jag minsann skulle hoppa i säng och läsa den där boken jag köpte för ett tag sen. Den kommer att göra mej till ett rikt troll och rika troll har råd att ha en sommarstuga på Mallis. Jag vill vara ett rikt troll med sommarstuga på Mallis så nu går jag och läser bokhelvetet.

Ska bara borsta tänderna först.


Undrar om man skulle ta och fila fötterna också... och klippa naglarna... kanske vika tvätt och herregud städa garderoben... och kanske fixa en bättre läslampa till sängen... Jäklar jag ska upp i svinottan i morgon och jobba på gamla jobbet och måste ha matlåda. VAD ska jag äta?! Undrar om vi har några mackor? Hmmm... man skulle ju kunna ha med sej fruktsallad till frulle men då skulle jag ha hackat ihop mera på en gång... 


Börjar med tänderna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Claes ringman

20 mars 2017 23:31

Ja vad ska man säga! Det ska vara Q till en sån dag. Du är dig lik, man blir liksom glad.

Anniqa

21 mars 2017 06:45

Hehe... var glad claes! jag gissar att jag var övertrött. Idag ska jag vara supereffektiv!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anniqa - 1 augusti 2017 20:18

Min mormor var en pigg kvinna. Hon lämnade blod så många gånger att hon till sist fick sparken pga att hennes ådror var helt sönderstuckna. Hon gav sej inte så lätt dock och de fick allt prova några gånger till innan hon till sist fick behålla allt b...

Av Anniqa - 31 juli 2017 21:08

Jag har läst någonstans att en katt sover runt 16 timmar per dygn och att en grej med att kurra för katter är att skapa vibrationer som förhindrar muskelförtvining och benskörhet pga inaktivitet. Den minsta katten här i hemmet, Sonja, sover förmodlig...

Av Anniqa - 24 mars 2017 08:53

Jag har alltid gillat att pyssla och knåpa och det är inte några projekt jag haft genom tiderna. Jag har stickat tröjor, virkat mormorsrutor som jag inte monterat ihop, jag har försökt virka dukar, jag har gjort blommor av nylonblommor. Det var så fr...

Av Anniqa - 23 mars 2016 21:54


Telefoner.   Man kan ju liksom nästan inte leva utan dem men i mitt fall skulle de kunna orsaka en för tidig död känns det som ibland.    För några år sedan kom Izettle och eftersom jag är företagare och flänger på lite marknader och mässor d...

Av Anniqa - 28 november 2013 17:09

Så är det och nu är båset tomt.   Han som jag nämner ibland och som jag nu för tiden bor tillsammans med är på en liten  jobbrelaterad turné och jag och kissarna har fått klara oss själva några dygn. Det har ju varit lite krisigt med lillmissen S...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anniqa med Blogkeen
Följ anniqa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se